Välkomna till vår blogg! Här kommer ni kunna läsa om vad vi sysslar med på ranchen angående träningar och aktiviteter samt tankar kring träning och hästhantering. Ni läsare är också välkomna att skriva om vad ni tycker och tänker.

söndag 10 september 2017

Hösten är här!

Hej

Hösten är här och vi har börjat med våra höstaktiviteter.

I augusti hade vi ett läger där temat var kommunikation och varierad träning. Ett mycket uppskattat läger och här deltagarna fick skriva lite utvärdering av lägret och här kommer 2 av deltagarnas utvärdering.


Från Malin & Nimbus

Hej Anna!

Tusen tack själv!! Det var väldigt roligt och en riktig boost för motivationen :-)

Det bästa med lägret tycker jag var hur väl du anpassade det för var och en av oss trots att vi ändå var 5 stycken. Man kände sig väldigt trygg i alla pass vi gjorde och man märkte ju hur stor skillnad det blev på både hästen och en själv.

Du var också väldigt bra på att förklara dina tankar med alla moment och det kändes väldigt skönt att man alltid kunde fråga om man blev lite osäker.

Eftersom att det var så så har man ju sen man kom hem verkligen kunnat använda sig av det du sagt och jag märker så stor skillnad på Nimbus. Nu känns det mer logiskt att jag faktiskt ska kunna förvänta mig lite av honom och det är mycket trevligare att hantera honom utan att han är som ett plåster på en ;-)

Sen så kände man sig otroligt välkommen hemma hos er ! Kan verkligen inte vara mer nöjd!



Från Susanne och Buddy

Hej Anna!

Tack för ett alldeles fantastiskt läger!!!

Det var en suverän blandning av allt, samtidigt som du lyckades med konststycket att ge alla vad just de behöver. Trolleri! Jag tycker att vi var lagom många på lägret och blev ett gott gäng.

På måndagen gick Buddy i hagen hela dagen och var jättetrött i huvudet. Gick som en gammal Golden retriever efter mig in till stallet. Madeleine log åt hans uppsyn. Sådan har han inte varit tidigare.

Vi i Råda gänget är helt uppfyllda av ”Anna-andan” då vi verkligen fick upp ögonen vad som är möjligt att göra med våra hästar. Lägret har väckt stor uppmärksamhet bland privatryttarna på Råda och det verkar bli många som är sugna på att komma nästa år!


Vi har sedan fortsatt med lite programridningar som har varit väldigt populära.
Vi har bomträningar varje tisdag hela augusti, september och oktober.

I oktober kommer vi även ha ett nytt tillfälle med NH Intro med lastning och sedan en fortsättningskurs på den.

Vi håller också på att prata med Linda Heed för att till en helg där hon kan komma och ha en hoppclinic.



Vi kolla också tillfällen för att kunna starta upp en studiecirkel med temat Buck Brannaman där vi ser på hans filmer samt tränar enligt hans metod.



Kommer även försöka lägga in lite lektionstider.


Hoppas vi ses i höst!

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar